Vi er foreningernes kommune. Både de traditionelle foreninger, hvor du kan dyrke alt fra fodbold og badminton over svømning og karate til petanque og bueskydning. Men her sættes også mange andre ting i gang. Frivillige står bl.a. bag Gilleleje festival, Tisvilde går i fisk og en masse andre små og store kulturarrangementer. I landsbyerne arrangeres fællesaktiviter og aftaler om at hente børn fra sport og skole.

 

I Gribskov er vi ikke ens. Forskelligheden er vores styrke. Her mødes direktøren med SOSU-assistenten. Håndværkeren med akademikeren. Landliggeren med fiskeren. Og den gamle med den unge. Måske fordi her er så mange ildsjæle. Folk der gør en forskel.

 

I Gribskov finder du også mange alternative boformer. Hvor flere generationer kan bo sammen. Eller byggerier med fælleshuse i tilknytning til de individuelle familieboliger.

 

Har du idéer eller planer om aktiviteter eller andet i kommunen, hører vi meget gerne fra dig

 

Vi har en ting til fælles. Sammen prøver vi, at give hinanden et lidt bedre liv.

 

I det nye kulturhus i Kulturhavn Gilleleje arrangerer over 150 frivillige kulturaktiviteter for alle hele året. 

 

I landbyerne og i mindre bysamfund er der børnepasnings- og henteordninger, fællesspisning, arrangementer, løbeklubber og meget andet. Se fx mere om Ramløse

Fodbold, bordtennis, svømning, stort set alle fritidsinteresser findes i kommunen.

Få inspiration i vores brochure 

Se en oversigt over vores foreninger

Kom med på en hyggelig tur

Vi arrangerer i løbet af året en række ture, hvor du kan komme op og snuse og smage på Gribskov. Skriv dig op på vores liste, så hører du mere om kommende arrangementer.

Sender data...

Fejl

Der er sket en fejl - prøv igen senere