I Gribskov Kommune får du lidt mere at leve for. For selvom du finder mange huse i den dyre ende her, er der fortsat masser af muligheder for at finde boliger til priser, hvor de fleste kan være med.

 

Faktisk er det sådan, at den gennemsnitlige pris for en bolig i Gribskov Kommune, typisk er mindre end det halve af prisen på tilsvarende boliger i f.eks. Lyngby og på Frederiksberg. Det betyder, at du hver måned, vil have mange tusinde kroner mere til dig selv, hvis du vælger at bosætte dig i Gribskov. Det giver ro i sjælen. Og endnu mere overskud til at nyde livet. Overskud til at prioritere det, som du synes er vigtigt i dit liv.

 

Måske er det derfor, at vi de sidste år, har vi oplevet en ny tendens i Danmark. At stadig flere foretrækker at flytte til områder, hvor der er luft og plads, men stadig en overkommelig afstand til centrum, frem for at bo midt i byen. Ganske enkelt fordi det giver mere overskud – i enhver forstand.


Læs mere om vores byer. Handelsbyen Helsinge og de dejlige kystbyer: Gilleleje, Tisvildeleje, Vejby Strand, Dronningmølle og Rågeleje

 

Læs om Helsinge Nord, hvor vi bygger 700 nye boliger

Bliv ringet op, når det passer dig

Har du spørgsmål om bolig, om at flytte i kollektiver eller om muligheden for at bygge hus i Gribskov? Vi hjælper dig videre til de rigtige mennesker. Send os en mail med et tidspunkt mellem 9 og 16, og vi ringer dig op.

Sender data...

Hov. Der skete ene fejl

Det er vi rigtig kede af.. sker det igen, er du velkommen til at ringe til os