Kan du huske, da sommeren føltes uendelig? Da du kunne være i vandet til dine læber var blå og du rystede af kulde? Da du spillede rundbold med vennerne på vejen? Da du gik til fodbold, håndbold eller tennis. Da du kunne undres over en myre, der slæbte på et blad, der var mange gange større end den selv?

Kan du huske efteråret? Duften af fugtig skovbund og de fantastiske farver. De lange ture ved stranden eller i skoven og plantagen. Kan du huske vinteren, hvor du stod klar med trøjer, hue og vanter, så snart du så det første snefnug lande? Eller stod på skøjter på gadekæret fra det øjeblik, hvor politiet havde fjernet “færdsel på isen forbudt” skiltet? Kan du huske når foråret kom, og man igen begyndte, at være mere ude end inde?

 

Det er den barndom, du kan tilbyde dine børn i Gribskov.

 

Her er masser af natur. Både skov, strand og mark. Her er byliv, hvor vennerne mødes. Her er foreninger for enhver smag. Om dit barn vil spille fodbold, gå til svømning eller spille blokfløjte. Og ikke mindst. Her er trygt og godt. I de små landsbyer eller de større byer som Helsinge og Gilleleje.

Her er lys, luft, natur og oplevelser i det fri, som giver rammerne for en lidt sjovere barndom

Kommunen har en næsten nybygget folkeskole i Helsinge - Nordstjerneskolen, med gode faciliteter inde og ude.

 

Rundt i de lidt større bysamfund ligger folkeskolerne. Læs mere om kommuneskolerne i Gribskov

Der ligger også flere privat- og friskoler i kommunen.

 

I alle byer og i flere mindre landbyer, er der dagpleje og daginstitutioner, med masser af plads og frisk luft omkring sig. 

Fodbold, bordtennis, svømning, stort set alle fritidsinteresser findes i kommunen.

Få inspiration i vores brochure 

Se en oversigt over vores foreninger

 

Der er hele tiden masser af aktiviteter for børn i Helsinge arrangeret af Foreningen: Helsinge - Danmarks bedste børneby

 

Kom med på en hyggelig tur

Vi arrangerer i løbet af året en række ture, hvor du og din familie kan komme op og snuse og smage på Gribskov. Skriv dig op på vores liste, så hører du mere om kommende arrangementer.

Sender data...

Fejl

Der er sket en fejl - prøv igen senere